Kedves Érdeklődő!

Örülünk, hogy nyitott vagy a hatékonyságnövelő módszerek iránt és szeretnél jelentkezni a Világszínvonalú gyártás szimulációs tréningünkre!

A program során a ma ismert leghatékonyabb képzési formát alkalmazzuk: az "élmény-alapú" tanulás módszerét. Nincsenek vetített előadások,  ez a nap 100%-ban a gyakorlatról és a tapasztalatszerzésről szól!

A tréningen eddig több száz résztvevő vehetett részt, kisebb és nagyobb cégektől, ipari és szolgáltató területről egyaránt. Számos cégnél és csoportnál alkalmazott, folyamatosan tökéletesített programról van szó, mely cégünk sikertréningje!

A fentiek alapján azt ígérjük, hogy mindenkinek hasznos és értékes információkat és tapasztalatot tudunk adni -élvezhető, sőt izgalmas formában!-, legyen az a témával ismerkedő kolléga, komoly tapasztalattal rendelkező szakember, vagy saját cégét fejleszteni kívánó, innovatív szemléletű vállalkozó! Erre az ígéretre pedig garanciát is vállalunk: ha a nap végén úgy gondolod, hogy nem volt számodra értékes a tréning, akkor vendégünk voltál!

A jelentkezéshez ki kell töltened az alábbi regisztrációs űrlapot, majd a kapott emailben meg kell erősítened a részvételi szándékodat.

A jelentkezéshez el kell fogadnod a tréningre vonatkozó szerződési feltételeket, melyről itt tájékozódhatsz (mindössze 1 oldal):

Szimulációs tréning - részvételi és általános szerződési feltételek

Szeretettel várunk a tréningen!

Hajszter Imre

a szimulációs tréning kifejlesztője


 Jelentkezem a 2016. április 6-i, Vácon megrendezésre kerülő szimulációs tréningre:

Adatbekérés:

Amennyiben egy cégtől több résztvevő is jelentkezik, akkor minden résztvevőnél külön-külön kérjük kitölteni a résztvevővel kapcsolatos adatmezőket! Viszont ilyen esetben elegendő csak egy résztvevőnél megadni a számlázásra vonatkozó adatokat, a további résztvevőknél a vonatkozó mezőkbe "ua." megjegyzést kérünk beírni!

Email cím
Keresztnév
Teljes név (vezeték és keresztnév)
Telefonszám
Cégnév
Beosztás
Számlázási név és cím
Adószám
Fizetési mód
A regisztráció elküldésével elfogadom a részvételi feltételeket.
Honnan kaptál infót a tréningről?