Kedves Érdeklődő!

Örülünk, hogy nyitott vagy a személyes hatékonyságnövelő módszerek iránt és szeretnél jelentkezni a különleges kommunikációs tréningünkre!

A program során olyan gyakori szituációkat elemzünk és gyakorlunk, melyekkel a napi vezetői munka során találkozhatunk. Vagyis egyáltalán nem egy szokványos vezetői kommunikációs tréningről van szó! Kifejezetten operatív vezetőknek dolgoztuk ki.

A tréning 80%-ban gyakorlatokat tartalmaz, annak érdemes jelentkeznie, aki elsősorban gyakorlati tudását kívánja bővíteni.

A fentiek alapján azt ígérjük, hogy mindenkinek hasznos és értékes információkat és tapasztalatot tudunk adni, legyen az a témával ismerkedő kolléga, komoly tapasztalattal rendelkező szakember, vagy saját cégét fejleszteni kívánó, innovatív szemléletű vállalkozó! Erre az ígéretre pedig garanciát is vállalunk: ha a nap végén úgy gondolod, hogy nem volt számodra értékes a tréning, akkor vendégünk voltál!

A jelentkezéshez ki kell töltened az alábbi regisztrációs űrlapot, majd a kapott emailben meg kell erősítened a részvételi szándékodat.

A jelentkezéshez el kell fogadnod a tréningre vonatkozó szerződési feltételeket, melyről itt tájékozódhatsz (mindössze 1 oldal):

Kommunikációs tréning operatív vezetőknek - részvételi és általános szerződési feltételek

Szeretettel várunk a tréningen!

Hajszter Imre


 Jelentkezem a 2016. április 5-én és 12-én, Vácon megrendezésre kerülő tréningre:

Adatbekérés:

Amennyiben egy cégtől több résztvevő is jelentkezik, akkor minden résztvevőnél külön-külön kérjük kitölteni a résztvevővel kapcsolatos adatmezőket! Viszont ilyen esetben elegendő csak egy résztvevőnél megadni a számlázásra vonatkozó adatokat, a további résztvevőknél a vonatkozó mezőkbe "ua." megjegyzést kérünk beírni!

Email cím
Keresztnév
Teljes név (vezeték és keresztnév)
Telefonszám
Cégnév
Beosztás
Számlázási név és cím
Adószám
Fizetési mód
A regisztráció elküldésével elfogadom a részvételi feltételeket.
Honnan kaptál infót a tréningről?